Üdvözlünk Magyarország legújabb horgászcikkeket forgalmazó weboldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! + 36 50 111 63 33

Blog

Jó hírünk van kedves vásárlóink számára, júniusban minden horgász kelléket, melyek készletünkön megtalálhatók hihetetlen kedvezménnyel kínáljuk! Garantáltan nálunk a legolcsóbb!

 

A Fishingabc csapata összeszedte azokat a nélkülözhetetlen eszközöket, melyek nélkül lehet, csak nem érdemes nyáron vízpartra indulni!

Korábban már írtam nektek egy Pest megyei kicsike 4.7ha egyesületi vízről. Szinte csak a helyi horgászok szokták benépesíteni ezt a gyönyörű környezetben elhelyezkedő, város közepén található vadregényes vizet. Itt nincs lehetőség éjszakai horgászatra, csak és kizárólag a tagoknak. Ebből adódóan nekem is a nappali időszak állt rendelkezésre, hogy sikerüljön kapást elérnem.

A horgász szezon a nyakunkon! A Fishingabc horgász webáruház csapata mindenre gondolt, hogy teljes komfortot élj át a következő horgászatod során! Töltsd velünk a szezont, és készülj fel a maximális vízparti kényelemre a Fishingabc horgász webáruházzal és a Delphin horgász sátrakkal, amiket hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatsz meg webáruházunkban!

Egy különleges gyártó még különlegesebb termékeit szeretnénk bemutatni nektek. Bár az Aquatic Baits termékei Németországban és Ausztriában hatalmas népszerűségnek örvendenek, hazánkban még kevésbé ismertek.

Mi a Fishingabc.hu webáruháznál nemcsak Black Friday alkalmából készültünk akciókkal, hanem egész novemberben várunk különleges ajánlatokkal!
És hogy miért érdemes ebben a hónapban is tőlünk rendelned?
Mert garantáltan a legjobb árakon juthatsz hozzá Delphin, PB products és Rhino termékeinkhez!
Ráadásul sokat nem is kell várnod a kiszállításra, hiszen akciónkban olyan horgászfelszereléseket gyűjtöttünk össze, amelyek nálunk készleten vannak, és néhány munkanapon belül meg is érkezhetnek hozzád. De akkor sem kell aggódnod, ha vásárlás közben elakadnál, mert ügyfélszolgálatunkon folyamatosan segítünk neked! Telefonon és e-mailben egyaránt fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel, szívesen segítünk a vásárlásban.
És van még egy fontos érvünk, amiért érdemes résen lenned, és folyamatosan figyelni novemberi akcióinkat! Lassan érkezik a karácsony, és ez egy nagyszerű alkalom, hogy gondolj horgász ismerőseidre, és az ünnepekkor garantáltan meg tudd őket lepni néhány nagyszerű Delphin, PB products vagy Rhino termékkel!
De milyen horgász felszereléseket érdemes szemügyre venned? Segítünk a választásban!

Nyakunkon a hosszú hétvége! Biztos Te is várod már az ünnepeket, hogy kicsit kikapcsolódj, pihenj, na és persze, hogy horgászni menj a szabadidődben!

 

Eredményes első horgászat!

Fishingabc Facebook megosztós játékunk első nyertese osztja meg velünk tapasztalatait.

Az év első hala mindig megérdemli a Fotót!