Üdvözlünk Magyarország legújabb horgászcikkeket forgalmazó weboldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! + 36 50 111 63 33

Blog
2023.02.13 13:02

Egy különleges gyártó még különlegesebb termékei

Egy különleges gyártó még különlegesebb termékei

Egy különleges gyártó még különlegesebb termékeit szeretnénk bemutatni nektek. Bár az Aquatic Baits termékei Németországban és Ausztriában hatalmas népszerűségnek örvendenek, hazánkban még kevésbé ismertek.

 

Az Aquatic Baits alapítója és tulajdonosa Andreas Matzel, 1989-ben Bécsben horgászat közben kezdett el azon gondolkodni, hogy lehetne még jobb minőségű etetőanyagokat gyártani, amivel a kapás mennyiségét jelentősen meg tudná növelni.

Hosszas kísérletezés és folyamatos fejlesztés mellett az Aquatic Baits termékei 1990-ben kezdtek el ismertek lenni a környező horgászok között. Andreas Matzel ekkor még a saját konyhájában kézzel készítette a bojlikat. Mivel bojliai egyre népszerűbbek lettek, ezért épített egy bojlikészítő gépet, amivel jelentősen meg tudta növelni az elkészült bojlik mennyiségét.

A 2000-es évektől pedig a bojlik mellett megjelent a pelletek, method mixek, liquidek, dip-ek, pop-upok gyártása is. Természetesen azóta rengeteget fejlesztettek technológiájukon és a legmodernebb eszközökkel készítek el kiváló minőségű etetőanyagaikat.

Az Aquatic Baits márkanév 2015-ben született meg, Németországban és Ausztriában azóta töretlen népszerűségnek örvendenek.

Termékeiket azóta is folyamatosan fejlesztik, optimalizálják, a legjobb minőségre törekednek. Csalijaik 100%-ban kizárólag engedélyezett alapanyagokat tartalmaznak.

 

A legnépszerűbb ízesítések a következők:

 

Fekete tonhal

 

A friss tonhalliszt, a spanyol bors és az élesztőkivonatok teszik egyedivé ezt az etetőanyagot! Az alap a bevált HNV keverékünk, melyet hosszú évek óta fejlesztünk, tökéletesítünk. Meggyőződésünk, hogy ez a csali verhetetlen a természetes vizeken! Elsősorban állati fehérjéket használunk az elkészítéshez.

Ízében letisztult – illatában erős!

 

Összetevők: tonhalliszt, előemésztett halliszt, krillliszt, spanyol bors és tejsavófehérje.

Élesztőkivonatokat is használunk ízfokozóként – ez nem hiányozhat egyetlen jó csaliból sem!

A fehérjetartalom és az aminosavprofil elengedhetetlen összetevői a sikeres pontyfogáshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiszta hal:

 

Ez az örök klasszikus az egyik legnépszerűbb csalink! Minden összevetőt tartalmaz, amit a halak szeretnek. A fanyar, halas íz hosszú időn keresztül sem veszíti el hatását! A friss vérliszt biztosítja a sötét színt és növeli a vonzerejét! A legjobb ár/érték arányú kínálatunkból származó bojlik nagyon gyorsan működésbe lépnek, így hamar felkeltik a pontyok érdeklődését!

 

Összetevők: LT halliszt, szójaliszt, szója extrakciós liszt, kukoricaliszt, halolajok, vérliszt, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva.

Kagyló és garnélarák

 

Sokak számára még mindig ismeretlen a kagylók és garnélarákok fontossága a pontyhorgászat során,

emiatt ezt a HNV csalit pontosan ezekkel az összetevőkkel fejlesztették ki. Az alap a bevált HNV keverékünk, melyet hosszú évek munkája során fejlesztettünk ki. Meggyőződésünk, hogy ez a csali verhetetlen a természetes vizeken! Az elkészítéshez zöldajkú kagylót, valamint a jelenleg legjobb garnélarákliszt koncentrátumot használjuk.

 

Összetevők: különféle hallisztek (amelyek nagy része előemésztett), garnélarák és GLM. Az élesztőkivonatokat ízfokozóként is használjuk – nem hiányozhat egyetlen jó csaliból sem!

Fehér fokhagyma

 

A fokhagyma az egyik legvonzóbb csalik közé tartozik a pontyok számára. Világos színének köszönhetően ez a bojli nagyon feltűnő, így még a lusta pontyokat is kíváncsivá és élénké teszi. A nagy tavakon is eredményessé teszi a horgászatot. A legjobb ár/érték arányú kínálatunkból származó bojlik nagyon gyorsan működésbe lépnek, így hamar felkeltik a pontyok érdeklődését!

 

Összetevők: LT halliszt, szójaliszt, szója extrakciós liszt, kukoricaliszt, halolajok, fokhagyma kivonat, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva.

 

Sweet Gold HNV

 

HNV bojlisaink évek óta sikeresen használják etetőanyagként. Minél tovább etetnek vele, annál jobb a fogási eredmény. SweetGold HNV bojlink esetében a döntő tényező a legendás SquidRED HNV sikere. A Haith's Robin RED-ét Robin GOLD-ra cseréltük, az édes illat és íz érdekében pedig egy speciális tejfehérjét használunk, amelyet sokan Milk-B néven ismernek. Ez már sok évtizeden át bevált, és el sem tudjuk képzelni enélkül egy édes bojlit! Élesztőkivonatokat is használunk ízfokozóként. Fehérjetartalma és aminosavprofilja tökéletesen passzol a pontyhorgászathoz.

 

Összetevők: tejfehérje, élesztőkivonat, aminósavak, tojásalbumint, előemésztett hallisztet, fehérjekoncentrátumokat és gyors szénhidrátokat is tartalmaz.

 

Scoba hal

A legsikeresebb ízeket és a legjobb halételeket ötvöző bojli. A banán és a Scopex esszenciák kombinációja egy kiváló minőségű hallisztes bojliban. Az egyes összetevők speciális szemcseméretének kiválasztásával a kimosódás maximálisra nőtt anélkül, hogy elveszítette volna a vízben való stabilitását. Az előemésztett halliszt és a kiváló minőségű tejsavófehérje tartós sikert biztosít.

Fehérjetartalma és aminosavprofilja tökéletesen elősegíti a sikeres pontyfogás eredményességét.

 

Összetevők: halliszt, tejsavófehérje, tojásalbumint, sárga tojásos ételt, fehérjekoncentrátumok és gyors szénhidrátok.

 

Egzotikus gyümölcsök

A telt aromák és ízhordozók az alapjai ennek a gyümölcsös bojlinak. Itt különféle gyümölcsízeket ötvöztünk, így a halak számára egy egzotikus profilt alakítottunk ki, amely nagy elismerésnek örvend. Gyümölcsös/édes jegyének köszönhetően ez a bojli egész évben használható. Sok horgász számára, ahol a tiszta hallisztes csali elvesztette varázsát, ez a bojli a megfelelő alternatíva a sikerhez! A kiválasztott magvak és szemek nyitott szerkezetet biztosítanak, így minden aroma és etetőanyag könnyen fellelhető a pontyok számára.

 

 

Összetevők: LT halliszt, szójaliszt, kukoricaliszt, halolajok, élesztőkivonatok, kö

les, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva

 

Squid RED HNV

Ennek a bojlinak a fejlesztése évekig tartott. Végeredményként elmondhatjuk, hogy ideális etetőanyagot teremtettünk! Minél tovább etetünk be vele, annál jobb az eredmény! Ezt a fogások súlyának folyamatos növekedéséből tudtuk megállapítani.

Meggyőződésünk, hogy ez a csali verhetetlen a természetes vizeken!

Az elkészítéshez Original Robin Redet és egy csipetnyi Squid & Octopus Flavort használunk.

 

Összetevők: különféle hallisztek (amelyek nagy része előemésztett) és krillliszt. A sörélesztőt ízfokozóként is használjuk – nem hiányozhat egyetlen jó csaliból sem!

A fehérjetartalom 32% feletti – aminosavprofilja is ideális pontyhoz.

 

Válogass kedvedre a nagyszerű Aquatic Baits termékekből!