Üdvözlünk Magyarország legújabb horgászcikkeket forgalmazó weboldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! + 36 50 111 63 33

Blog
2023.03.14 09:36

Horgász sátrak különleges technológiával!

Horgász sátrak különleges technológiával!

A horgász szezon a nyakunkon! A Fishingabc horgász webáruház csapata mindenre gondolt, hogy teljes komfortot élj át a következő horgászatod során! Töltsd velünk a szezont, és készülj fel a maximális vízparti kényelemre a Fishingabc horgász webáruházzal és a Delphin horgász sátrakkal, amiket hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatsz meg webáruházunkban!

 

A Delphin YURTA Neo ClimaControl a nagyméretű sátrak királya! Jellemzője a nagy belső tér, mely biztonságot nyújt számodra a hosszabb horgász túrákon is! A Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátorba könnyen el tudsz helyezni három horgász ágyat is, és még így is marad hely a Delphin horgász sátorban! A Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátor alapját masszív, hárombordás ívelt szerkezet alkotja, melyek a tetején ki vannak merevítve, így számíthatsz a Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátorra még zord időjárási körülmények között is!
A Delphin YURTA Neo ClimaControl a cipzáros padlójával a következő szintre emelte a komfortot. Az egész horgász sátor belső kerületén pár centiméterre a padlótól cipzár van belevarrva, mely megakadályozza, hogy bármilyen rovar, rágcsáló vagy víz kerüljön a horgász sátorba. De ez még nem minden! A Delphin Yurta Neo ClimaControl horgász sátor elején az ajtón kívül két ablak is található. Mindkettő szúnyoghálóval védett, de lehetséges áttetsző fólia ablak vagy textil fedés felhelyezése is! A fólia ablakok a csomagolás részét képezik, így ezt külön nem kell megvásárolnod. A Delphin Yurta Neo ClimaControl modellnél a gyártó gondolt a jobb szellőztetésre, és megtervezték a ClimaControl rendszert. Ez a rendszer két szellőzőből áll átellenes oldalon, ennek a jól átgondolt technikának köszönhetően mindig lehet biztosítani a friss levegőellátást, amikor nem lehet szellőztetni a nagy ablakok segítségével.
A Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátorhoz téli takaró is vásárolható, mely ugyanolyan anyagból készült, mint a horgász sátor. Ha ezt felhelyezed, akkor az árnyékoló alatt további kb. 40 cm zárt térhez jutsz!
Ha kényelmes, komfortos és tágas sátorra vágysz, akkor ár-érték arányban a Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátor a legjobb választás!

A Delphin YURTA Neo ClimaControl horgász sátor műszaki paraméterei:
Külső méret: 380x310x180cm
A horgász sátor magasság: 180cm
Árnyékoló széllessége: 70cm
Szállítási méret sátor: 130x35x35cm
Tömeg - sátor: 14kg
Szállítási méret téli takaró: 60x20x20cm
Téli takaró súlya: 4.5kg

 

 

 

Ha kedveled a terepmintát, akkor figyelmedbe ajánljuk a Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath horgász sátort. A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath zászlóshajó a Delphin horgász sátor szegmensben, melyet a legigényesebb horgászoknak ajánlunk. A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath horgász sátor extra erős garázsszerkezettel rendelkezik, mely három bordával biztosítja a kompromisszumok nélküli stabilitást bármilyen időjárási körülmények között. Így neked csak a kényelemre és a horgászatra kell konctentrálnod a Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath horgász sátorral. A magas minőségű anyagnak köszönhetően ellenáll az erős viharoknak, szélnek és nagy mennyiségű csapadéknak egyaránt!  A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath horgász sátorban könnyen elfér két ágy is, és marad hely a mozgásnak és egyéb felszereléseknek egyaránt. Természetesen a botok rögzítésére szolgál két fogantyú, és napellenzővel is rendelkezik a Delphin C+ LUX ClimaControl Carpath horgász sátor, mely védelmet nyújt majd a napfény vagy az eső ellen.
A Delphin C3 LUX Carpath horgász sátor is rendelkezik a különleges ClimaControl technológiával, mely teljes egészében a Delphin cég tervezői által lett kifejlesztve. Ennek az átgondolt rendszernek köszönhetően biztosított a friss levegőellátás, akkor is, amikor nem tudsz szellőztetni a nagy ablakok segítségével. Ezt a funkciót biztos, hogy nagyon fogod értékelni, főleg éjszaka, hiszen így tudod csökkenteni a páralecsapódást.
De ez még nem minden! A kényelmet tovább növelheted, ha megvásárolod a Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath horgász sátorhoz az elülső műanyag ablak készletet, vagy a téli takaró megvásárlására, mely növeli a burkolat hőellenállását és ezáltal a szigetelő tulajdonságait. A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpathoz tartozik egy alapszintű padló, amely minőségi cipzárral rögzíthető a horgász sátor teljes területén. Így annak a veszélye nem áll fenn, hogy rágcsálók vagy szennyeződések kerüljenek a sátorba!
A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath egy kompromisszumok nélküli horgász sátor, mely kielégíti a legigényesebb horgászokat is, és amelynek köszönhetően minden vízparti látogatás a lehető legkényelmesebb lesz!

A Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath műszaki paraméterei: 
Külső méretek: 300x320x175cm
A horgász sátor magassága: 175cm
Napellenző hossza: 60 cm
Szállítási méretek: 130x30x30cm
A horgász sátor súlya: 13kg
Téli takaró szállítási méretei: 60x20x20cm
Téli takaró súlya: 4kg

A legújabb, 2023-as Delphin  ClimaControl horgász sátor a Delphin C3 LUX ClimaControl C2G horgász sátor ezúttal zöld színben készült, a Delphin egyedi C2G terepmintájával, a legigényesebb horgászok számára. Így, ha kedveled ezt a színt, akkor figyelmedbe ajánljuk A Delphin ClimaControl C2G horgász sátrat!

 

Delphin C3 LUX ClimaControl C2G horgász sátor műszaki paraméterei
Külső méretek: 300x320x175cm
A horgász sátor magassága: 175cm
Napellenző hossza: 60 cm
Szállítási méretek: 130x30x30cm
A horgász sátor súlya: 13kg
Téli takaró szállítási méretei: 60x20x20cm
Téli takaró súlya: 4kg

 

 

Ha számodra fontos, hogy a sátor tágas és kényelmes legyen, akkor figyelmedbe ajánljuk a Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátrat, mely a következő szintre emeli a kényelmet!
A CUBICON AirSPACE horgász sátor stabil, részben teleszkópos szerkezettel rendelkezik, melyet úgy terveztek meg, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban lehessen felállítani. A CUBICON horgász sátor óriási előnye, hogy felállítása nagyon könnyű, és pillanatok alatt elvégezheted, akár egyedül is. Ami még nagyszerűbb, hogy a horgász sátor szállítási mérete meglepően kicsi, így egy hosszabb túrára is gond nélkül, praktikusan magaddal viheted.
A Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátor elég tágas ahhoz, hogy két ágy is kényelmesen elférjen benne, miközben elég helyet biztosít a mozgáshoz, a táskák és minden olyan kellék számára, ami elengedhetetlen a vízparton.
Szükség esetén a sátorban három ágy is elfér, de a CUBICON AirSPACE horgász sátor tágas belső tere nem csak hálószobaként funkcionálhat. 190 cm-es belmagassága nappali menedéknek vagy főzőhelynek is kiváló. A Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátor igen sokoldalú, és csak a tulajdonosán múlik, hogyan használja fel.
A Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátor szintén rendelkezik a különleges ClimaControl technológiával! A horgász sátor feletti tető további védelmet nyújt a nap és az eső ellen.  A tető a teljes sátor szerkezethez számos klipsszel van rögzítve, hogy a szél ne tudja mozgatni azt. A Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátor 4 stabilizáló zsinórt és leszúrókat is tartalmaz, valamint egy szabvány padlót, amely minőségi cipzárral van rögzítve a sátor alsó kerülete mentén.

 

A Delphin CUBICON AirSPACE horgász sátor műszaki paraméterei:

Külső méretek: 270x270cm
Magasság: 190cm
Tető hossza: 40cm
Szállítási méretek: 100x20x20cm
Súly: 12,8kg