Üdvözlünk Magyarország legújabb horgászcikkeket forgalmazó weboldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! + 36 50 111 63 33

Blog
Fishingabc
2023.06.05 14:02

Lehet nélkülük pecázni, de minek?!

Lehet nélkülük pecázni, de minek?!

A Fishingabc csapata összeszedte azokat a nélkülözhetetlen eszközöket, melyek nélkül lehet, csak nem érdemes nyáron vízpartra indulni!

Az elmúlt időszakban többen is érdeklődtetek horgász ernyőkről, és jelentjük, a Delphin horgász ernyők megérkeztek, rendelhetők! Így mostantól kevesebb eséllyel üt meg a guta, kapsz napszúrást vagy ázol el a gatyádig! Leszakadhat az ég, beköszönthet a sivatagi időjárás, aggodalomra semmi ok! A horgász ernyő 250 cm-es kupolájával és ¾-es oldalpanellel magasfokú védelmet nyújt számodra hó- és homokvihar, zivatar, eső, égszakadás, földindulás közepette is! Így neked nem kell mással foglalkoznod, mint a pecázással, történjen bármi is.

A Delphin Classa ernyő egy sokoldalú, praktikus horgász ernyő, mely nélkül lehet élni, de minek? J

Technikai paraméterek:
Ernyő maximális magassága (a kupola tetejéig): 210cm
Ernyő maximális magassága (az oldalfallal együtt): 200cm
Kupola átmérője: 250cm
Szállítási méretek: 140x10x13cm
Súly: 3.1 kg

https://www.fishingabc.hu/Delphin-CLASSA-esernyo-oldalfallal-250cm-3-4

Viszont akkor is van egy jó ötletünk, ha te inkább a rejtőzködés nagymestere szeretnél lenni. A fentebb említett Delphin Classa esernyő ugyanis elérhető terepmintás változatban is, Delphin Classa Camo elnevezés alatt fut, így ha szeretnéd ötvözni a praktikumot és a láthatatlanná tévő köpeny előnyeit, akkor javasoljuk neked ezt a nagyszerű horgász esernyőt! Paraméterei megegyeznek a fentebb említett modellével, a lényeges különbség színükben mutatkozik meg!

https://www.fishingabc.hu/Delphin-CLASSA-CAMO-esernyo-oldalfallal-250cm-3-4

 

Egy harmadik, szintén hihetetlenül praktikus horgász ernyő a Delphin Monzun Master ernyő. Ha az igazán extrém körülmények sem riasztanak el a horgászattól, akkor ezt az ernyőt javasoljuk horgászatra. Hogy miért? Mert négy nagyon erős kötéllel rögzítheted bárhová, és innentől kezdve az ernyő stabilan áll, mozdulatlanul teszi a dolgát. Vagyis, ahogy neve is mutatja, véd a monszuntól, az északi és a déli széltől egyaránt. Ráadásul, ha hajlamos vagy csetleni-botlani, akkor is nagyszerű választás ez az ernyő, mert a kötelek ultra világoskék színben készültek, így biztosan észreveszed ezeket, mielőtt néhány sör elfogyasztása után a horgászcsapat bármelyik tagja beleszaladgálna!

Technikai információ:


Az esernyő maximális magassága (az ernyő tetejéig): 2.2 m
Az esernyő maximális magassága (leszúrt oldalfalakkal): 1.9 m
Ernyő átmérő: 250 cm

https://www.fishingabc.hu/Delphin-MONZUN-Master-Horgasz-esernyo-oldalfalakka

Válaszd bármelyik modellt, egy garantált! Mindegyik horgász ernyő nagyon stabil, nagyon strapabíró, és egyik sem fog cserbenhagyni. Ráadásul mindegyik ernyő ajándék tartótokban érkezik, így a szállításával sem kell kínlódni, nyüglődni, elég, ha ezeket csak a hónod alá csapod! Nagyon megéri rájuk beruházni!