Üdvözlünk Magyarország legújabb horgászcikkeket forgalmazó weboldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-tól 2-ig érhető el! + 36 50 111 63 33

Rodpod Delphin RPX Stalk Silver két botos buzz bar
Rodpod Delphin RPX Stalk Silver két botos buzz bar
44 127 Ft 
30 080 Ft

Rodpod Delphin RPX Stalk Silver két botos buzz bar

Külső raktárunkban elérhető termék. 

Várható szállítási idő
A várható szállítási idő 5-7 munkanap.
Raktáron: 10 db
32
Kezdete: 2024.04.19   Vége: 2024.07.31
Megtakarítás 14 047 Ft
30 080 Ft
44 127 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 301 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Víztükör Debrecen Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Az RPX rodpodok szériájának sikere után, a következő kompakt mini verziója megjelent. Az RPX Stalk rodpodot kompakt és praktikus méretei véget azonnal szeretni fog. Minden kiváló tulajdonsággal rendelkezik mint az RPX. A mini verzió megörvendezteti az „UK style” kedvelőit. A kis méretei ellenére meglepi sokoldalúságával és stabilitásával, a stalking botokon kívül a hagyományos hosszú botok is jól fekszenek.

A tökéletes dizájn az alumínium szerkezet eloxálása fényes ezüst színbe szürke árnyalattal teszi lehetővé. Ezen kívül nem hiányozhat minden alkatrész hibátlan és pontos megmunkálása. Az átdolgozott masszív összetétel a lábak és a rodpod test között, nagy szilárdságot biztosít, miáltal kiváló a stabilitása. A tiszta alumínium szerkezet hosszú élettartamot biztosít.

Az alap csomagolásban 2 botos buzzbart talál. A buzzbar magasságát a két oldalán található csavarral állítjuk. A rodpad hossza állítható 50-75 cm -ig. Ha szükségét lássa hosszabb lábak vásárolhatók az RPX sorozatból, melynek menetei megegyeznek. Az RPX Stalk lábai teleszkóposak, a beállítási szöget három pozícióba tudja állítani. A rodpodot vízhatlan szállító zsákban kapható. A szállítás a következő nagy előnye ennek a modellnek. Mihelyt kezébe fogja ezt a rodpodot, mely valóban mini, nem fog akarni magával hordani nagyobb, nehezebb rodpodot!

Műszaki paraméterek:
Botok száma: 2
Rodpod magasságának beállítása: 36-66 cm
Rodpod hosszának beállítása: 50-75cm
Használt anyag: alumínium
Szállítási méret: 50x15x7cm
Súly: 1,6kg
Adatok
Gyártó:
Delphin
Cikkszám:
101001624
Tömeg:
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!